Enkele leerlingen toonden het totale opgehaalde bedrag met de loopneusathon aan de rest van de school.
Volledig scherm
Enkele leerlingen toonden het totale opgehaalde bedrag met de loopneusathon aan de rest van de school. © Baert Marc

Loopneusathon Het Groene Dal levert 6.551,63 euro voor Rode Neuzen Dag op

6.551,63 euro: zoveel hebben de leerlingen, hun ouders en de leerkrachten van GO!-school Het Groene Dal in Hoeilaart ingezameld met hun Loopneusathon in het kader van de Rode Neuzen Dag.

0 reacties

 1. BELOOFD IS BELOOFD: Komen er betaalbare woningen voor Hoeilanders? Krijgen burgers een budget van 25.000 euro? En wat met de infrastructuur voor zachte weggebruikers?
  PREMIUM
  Hoeilaart

  BELOOFD IS BELOOFD: Komen er betaalbare woningen voor Hoeilan­ders? Krijgen burgers een budget van 25.000 euro? En wat met de infrastruc­tuur voor zachte weggebrui­kers?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Hoeilaart, waar jongeren op zoek gaan naar een vaste stek in hun eigen gemeente en het sluipverkeer en overlast voor wrevel zorgen.
 1. Van de oude hoofdzetel van De Post tot het Gare Maritime: Op deze 7 (opmerkelijke) plaatsen in Brussel en de Rand kan je in alle rust gaan blokken
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van de oude hoofdzetel van De Post tot het Gare Maritime: Op deze 7 (opmerke­lij­ke) plaatsen in Brussel en de Rand kan je in alle rust gaan blokken

  Voor studenten breekt er weer een stresserende periode aan. De examens staan voor de deur en dus moeten er heel wat cursussen geblokt worden. Je kamer of je kot zijn niet meteen de meest inspirerende omgeving daarvoor. Daarom zochten wij uit waar je in Brussel en de Rand samen met je medestudenten de examens kan voorbereiden. Zo vind je wel wat opvallende locaties. Kies hieronder alvast je favoriete plekje en laat dan die onderscheiding maar komen!