Het knooppunt Groenendaal wordt in de toekomst heringericht.
Volledig scherm
Het knooppunt Groenendaal wordt in de toekomst heringericht. © rv

Herinrichting knooppunt Groenendaal: De Werkvennootschap geeft uitleg op infomarkt

HoeilaartOp woensdag 8 december komt De Werkvennootschap uitleg geven over de herinrichting van het knooppunt Groenendaal op de Brusselse ring. De infomarkt vindt plaats in gemeenschapscentrum Felix Sohie in Hoeilaart.

 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Kerngezond voor corona, nu snakt studentenrestaurant Alma naar adem: “Thuiswerken en online lessen zijn een ramp voor ons”
  PREMIUM
  Leuven

  Kerngezond voor corona, nu snakt studenten­res­tau­rant Alma naar adem: “Thuiswer­ken en online lessen zijn een ramp voor ons”

  Een hap gaan eten na een lesdag in studentenrestaurant Alma was vroeger een vanzelfsprekendheid. Maar sinds de coronacrisis zie je er nog maar weinig studenten eten. Dit academiejaar startte wel goed, tot de vierde golf opnieuw roet in het eten gooide. “We moeten ons concept herdenken: de eetgewoontes van de gemiddelde student zijn veranderd”, zegt Stefaan Saeys, voorzitter van de raad van bestuur van Alma. Het relaas van een kerngezonde organisatie die de coronacrisis probeert te overleven.
 2. ‘Lang, saai en zwaar politiek getint artikel’ veroorzaakt communautaire rel: “Geld van Rodenaren misbruikt om gemoederen op te hitsen”
  Sint-Genesius-Rode

  ‘Lang, saai en zwaar politiek getint artikel’ veroor­zaakt communau­tai­re rel: “Geld van Rodenaren misbruikt om gemoederen op te hitsen”

  Het oordeel van de Raad van State over het aanvragen van documenten in het Frans veroorzaakt dan toch nog een communautaire rel in Sint-Genesius-Rode. De beslissing van het gerechtshof wordt gepubliceerd in het infoblad. De manier waar op kan volgens Vlaams schepen Anne Sobrie (Engagement 1640) niet. “Het is een lang, saai en zwaar politiek getint artikel”, zegt ze.