Volledig scherm
© Baert Marc

Gezocht: naam voor vernieuwd sport- en jeugdcentrum

Hoeilanders kunnen nog tot en met 8 september een nieuwe naam voor het vernieuwde sport- en jeugdcentrum Koldam kiezen. Na een eerste ronde blijven nog vier namen over.

0 reacties

 1. 12-tal peuters op straat nadat crèche deels sluit wegens personeelstekort: Kind en Gezin voert onderzoek naar Het Zonnetje
  PREMIUM
  Overijse

  12-tal peuters op straat nadat crèche deels sluit wegens personeels­te­kort: Kind en Gezin voert onderzoek naar Het Zonnetje

  De ouders van een 12-tal kindjes moeten dringend op zoek naar opvang voor hun peuters nadat Infano vzw besloot om de peutergroep in kinderdagverblijf Het Zonnetje in Overijse na Nieuwjaar wegens een personeelstekort te sluiten. Ondertussen loopt bij Kind en Gezin ook een onderzoek naar het kinderdagverblijf na klachten van ouders. Bij Infano betreurt men dat de peuters tijdelijk niet opgevangen kunnen worden.
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre