Gert Vandervoort was al zo’n twintig jaar lid bij Motorclub Hoeilaart.
Volledig scherm
PREMIUM
Gert Vandervoort was al zo’n twintig jaar lid bij Motorclub Hoeilaart. © IF

Gert (48) verongelukt met elektrische fiets na Druivenfestival: “Zijn ongeruste vriendin heeft hem ‘s ochtends vroeg gevonden”

hoeilaart“Gisteravond stond hij nog volop te dansen op het Druivenfestival. Niemand kon toen vermoeden welk drama zou gebeuren.” Gert Vandervoort (48) kwam vanochtend na een nachtje feesten niet thuis. Zijn partner Elke vond hem uiteindelijk vlak bij huis. De bekende marktkramer bleek met zijn elektrische fiets verongelukt, maar er zijn nog heel wat vragen bij de omstandigheden van het ongeval.

 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.