Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dodelijk ongeval op Groenendaalsesteenweg

HoeilaartOp de Groenendaalsesteenweg in Hoeilaart heeft vrijdag een ongeval plaatsgevonden, waarbij een fietser om het leven is gekomen. Dat werd bevestigd door het parket van Halle-Vilvoorde.

 1. Al zeker 79 bezwaren tegen 93 flats in centrum, maar finale aantal nog niet gekend: “Gemeente kan dit niet negeren”
  PREMIUM
  Hoeilaart

  Al zeker 79 bezwaren tegen 93 flats in centrum, maar finale aantal nog niet gekend: “Gemeente kan dit niet negeren”

  Het openbaar onderzoek rond het omstreden bouwproject op de hoek van de Koldamstraat met de Albert Biesmanslaan in Hoeilaart is afgerond. Hoeveel bezwaarschriften er exact ingediend werden is nog niet duidelijk, maar vast staat dat het om enkele tientallen gaat. “En die kan de gemeente niet zomaar links laten liggen”, vindt tegenstander Jan Montreuil. Burgemeester Tim Vandenput wil nog geen uitspraken doen zolang het dossier loopt.
 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.