In het vaccinatiecentrum in de Markthal in Overijse werden de voorbije dagen al verschillende kleuterjuffen gevaccineerd.
Volledig scherm
In het vaccinatiecentrum in de Markthal in Overijse werden de voorbije dagen al verschillende kleuterjuffen gevaccineerd. © Marc Baert

Deel kleuterjuffen van scholen uit Druivenstreek al gevaccineerd

Hoeilaart/Overijse/TervurenVijf kleuterjuffen van de Vrije Sint-Clemensschool in Hoeilaart hebben deze week al een eerste prikje met het coronavaccin gekregen. Ook in enkele andere scholen in de Druivenstreek werden kleuterjuffen al gevaccineerd. Een bewuste keuze, volgens Dirk Devroey van Eerstelijnszone Druivenstreek. “De kleuterjuffen staan immers een hele dag in de frontlinie.”

 1. Liga voor Mensenrechten gaat dwangsommen (nog) niet opeisen
  Brussel

  Liga voor Mensenrech­ten gaat dwangsom­men (nog) niet opeisen

  De Liga voor Mensenrechten gaat de verschuldigde dwangsommen in het kader van de uitspraak van de Brusselse rechtbank van eerste aanleg over de onwettigheid van de coronamaatregelen voorlopig niet opeisen. Dat heeft Kati Verstrepen, voorzitter van de Liga, vrijdag gezegd aan Belga. De Liga wacht het parlementair debat omtrent de pandemiewet af, maar zal niet aarzelen om naar het Grondwettelijk Hof te stappen als de wet niet zou voldoen.
 1. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”

 2. Alle dieren zijn coronavrij in de zoo van Antwerpen en Planckendael
  Play

  Alle dieren zijn coronavrij in de zoo van Antwerpen en Plancken­dael