Thierry Goffin zal zich de komende maanden op vraag van de nieuwe eigenaar bezighouden met de opvolging van de werkzaamheden aan het gebouw van het voormalige restaurant La Terrasse.
Volledig scherm
PREMIUM
Thierry Goffin zal zich de komende maanden op vraag van de nieuwe eigenaar bezighouden met de opvolging van de werkzaamheden aan het gebouw van het voormalige restaurant La Terrasse. © Dieter Nijs

Al tien jaar staat voormalig restaurant te verkommeren, maar binnenkort kan er opnieuw in getafeld worden: “Gelukkig komen er geen flats op”

HoeilaartSinds 2012 staat het gebouw in Hoeilaart waarin restaurant La Terrasse lange tijd onderdak had te verkommeren. Zes jaar geleden dreigde het pand in te storten en werd de omgeving afgesloten, maar nu is er toch een toekomst voor het gemeentelijk erfgoed. Zo wordt het pand dit jaar nog gerestaureerd, waarna er opnieuw in getafeld zal kunnen worden. “We hebben het van de sloop kunnen redden”, zegt buurtbewoner Thierry Goffin.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.