Pasta bolognese overal!
Volledig scherm
PREMIUM
Pasta bolognese overal! © Unilever

9 keer pasta bolognese in jouw buurt: omdat een goede spaghetti er altijd in gaat!

Steenhuffel/Wolvertem/Grimbergen/Vilvoorde/Hoeilaart/OverijseAan iedereen die op vrijdag altijd pasta eet: proficiat. Aan iedereen die vanaf nu pasta eet op vrijdag: ook proficiat! De horecazaken uit de buurt hebben veel te bieden. Er is voor elk wat wils in de buurt. Wil je een viergangen menu op sterrenniveau, dan kan dat. Net zoals je een goede steak, een pizza of een pot vol au vent op grootmoederswijze kan afhalen. Heb je geen zin om achter het fornuis te kruipen na een lange werkweek vanuit je eigen kot, maar heb je goesting in een feelgoodpasta? Wij lijsten de 9 pasta bolognese toppers uit de regio voor je op.

 1. Vijf jaar nadat aannemer hun tuin omwoelde en met noorderzon verdween, wachten Mia en Marc nog steeds op 26.000 euro schadevergoeding: “Maar o wee als wij eens een boete niet zouden betalen...”
  PREMIUM
  Vossem

  Vijf jaar nadat aannemer hun tuin omwoelde en met noorderzon verdween, wachten Mia en Marc nog steeds op 26.000 euro schadever­goe­ding: “Maar o wee als wij eens een boete niet zouden betalen...”

  Met een omgewoelde tuin en een financiële kater van 22.000 euro: zo liet een malafide tuinaannemer Mia Abbeloos en Marc Everaerts uit Vossem vijf jaar geleden achter. Het koppel trok naar de rechter, die de aannemer veroordeelde tot een schadevergoeding van 26.000 euro. Maar vandaag heeft het koppel nog geen eurocent van dat bedrag gezien. “De financiële kater was enorm, we hebben het nog steeds moeilijk.”
 1. Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel
  Play

  Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel

 2. Cobra komt partijtje golf verstoren
  Play

  Cobra komt partijtje golf verstoren