Deze twee vrouwen pleegden eind maart een inbraak in Klein Overlaar.
Volledig scherm
Deze twee vrouwen pleegden eind maart een inbraak in Klein Overlaar. © Repro bollen

Wie herkent deze twee vrouwen? Duo dringt huis in Klein Overlaar binnen en maakt familiejuwelen buit

HoegaardenIn het opsporingsprogramma Faroek gaat men op zoek naar twee vrouwen die eind maart een inbraak pleegden in een appartement in Klein Overlaar in Hoegaarden. De twee gingen ervandoor met alle juwelen, waaronder familie-erfstukken.  

 1. RESTOTIP. Kensho Masala : Van Nepalese gerechten tot sushi
  PREMIUM
  Boutersem

  RESTOTIP. Kensho Masala : Van Nepalese gerechten tot sushi

  Met Kencho Masala opende Bal Chhetri (41) halverwege mei zijn derde restaurant. De ondernemer baat al twee zaken uit in Leuven, genaamd Masalatop. Nu komt hij dus voor het eerst in Boutersem in de potten roeren. Naast typische gerechten uit de Nepalese, Indische en Thaise keuken, kan je er terecht voor overheerlijke sushi. Voorlopig enkel takeaway, maar vanaf volgende maand, wanneer de horeca weer volledig open mag, kan je er gerust binnen zitten met je kruidige curry.
 2. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.