Jan Schevenels van The Chef wil ons meer 'Dank U' laten zeggen en schenkt daarom gratis dagschotels.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Schevenels van The Chef wil ons meer 'Dank U' laten zeggen en schenkt daarom gratis dagschotels. © Bollen

“We bedanken veel te weinig, zeker in deze moeilijke tijden” : Jan Schevenels van The Chef schenkt heel de maand december gratis ‘Dank-u-schotels’ uit die hij bovendien aan huis levert

HoegaardenJan Schevenels (41) van traiteur The Chef uit Hoegaarden is nog maar een jaar aan de slag met zijn takeaway formule waarbij thuislevering eveneens mogelijk is. Sinds kort lanceerde hij ook dagschotel, onder dag-schotel.be. Tijdens de hele maand december schenkt Jan aan iedere klant een gratis dank-u-schotel. Die kan de klant naar een persoon keuze laten leveren. “Iedereen van ons heeft het intussen wel heel zwaar, de coronacrisis, de lockdown....het weegt op iedereen. Tijd dus dat we een glimlach proberen te toveren op mensen hun gezicht” zegt Jan.

 1. Directeur Sint-Janscollege Roland Severijns: “We kunnen niet onbeperkt leerlingen blijven aannemen”

  Directeur Sint-Janscolle­ge Roland Severijns: “We kunnen niet onbeperkt leerlingen blijven aannemen”

  Ook het Sint-Janscollege in Meldert is noodgedwongen overgeschakeld op een digitaal inschrijvingssysteem. “Ik verwacht niet direct dat er problemen zullen zijn, maar we kunnen niet onbeperkt leerlingen blijven aannemen. Dit jaar schreven er zich 160 eerstejaarsleerlingen in, drie jaar geleden waren er dat nog 98. Volgend schooljaar wordt het beperkt tot 120”, zegt directeur Roland Severijns.
 2. Melchior pakt eerste Michelinster: “Net voor de tweede keer papa geworden en nu dit. Het kan niet meer stuk”
  PREMIUM
  Tienen

  Melchior pakt eerste Michelin­ster: “Net voor de tweede keer papa geworden en nu dit. Het kan niet meer stuk”

  Gilles Melchior (36) begon op zijn veertiende aan de hotelschool VTI in Leuven. Nadien deed hij als kok jarenlang ervaring op bij verschillende gerenommeerde zaken zoals De Tuinkamer, Luzine, Arenberg en het Hof van Cleve. Vier jaar geleden opende hij zijn eigen zaak ‘Melchior’ aan de Veemarkt in Tienen. Vandaag kreeg hij als enige nieuwkomer in Vlaams-Brabant een Michelinster. “Fijn dat dat er bij komt”, reageert Gilles bescheiden.
 1. Onze redactie ging op cadeautjesjacht: met deze zeven lokale pakjes scoor je ongetwijfeld
  PREMIUM
  Diest/Aarschot/Tielt-Winge/Boutersem

  Onze redactie ging op cadeautjes­jacht: met deze zeven lokale pakjes scoor je ongetwij­feld

  We mogen dan wel niet met z’n allen samen kerst of oudjaar vieren en we zullen ook minder mensen kunnen knuffelen en zoenen om middernacht, maar dat wil niet zeggen dat we geen pakjes kunnen geven aan onze dierbaren. Wij helpen je graag bij je zoektocht naar dat ideale geschenk voor je partner, kinderen en grootouders. We gingen voor u op cadeautjesjacht in het Hageland.
 1. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech

 2. Puppy heeft verrassing voor baasje die thuiskomt na lange nachtshift
  Play

  Puppy heeft verrassing voor baasje die thuiskomt na lange nachtshift