Vijfde tennisveld komt eraan bij Tennifun

Als de weersomstandigheden wat meevallen zal tennisclub Tennifun tegen het einde van de maand maart, en zeker bij de start van het nieuwe tennisseizoen op 15 april, over vijf tennisvelden beschikken. “De bedoeling is in maart te starten met de aanleg van het vijfde terrein dat op drie weken klaar moet zijn”, zegt voorzitter Johnny Wautraets.

0 reacties

 1. Uitgebroken hondje overleeft aanrijding niet
  Hoegaarden

  Uitgebro­ken hondje overleeft aanrijding niet

  In Altenaken in Hoegaarden hebben buurtbewoners donderdag rond 15.50 uur gemerkt dat een Yorkshire terriër was uitgebroken en op de straat liep. Enkele mensen probeerden het hondje te vangen terwijl anderen het verkeer probeerden tegen te houden. Helaas werd de kleine viervoeter die kris-kras over de straat liep, alsnog aangereden en overleefde het de klap niet. De politie kwam ter plaatse voor de nodige vaststellingen van het ongeval.
 2. Palmzondag light in Hoegaarden 40 jaar later: wat een contrast met de 350ste editie

  Palmzondag light in Hoegaarden 40 jaar later: wat een contrast met de 350ste editie

  Wat een schril contrast was het met de Palmzondagviering van exact 40 jaar geleden, toen op 12 april. Toen werd de 350ste editie van de Palmprocessie gevierd met een enorme volkstoeloop en heel wat activiteiten. Nu gewoon een light versie door corona: de Palmezel in miniprocessie gedragen van de pastorie naar de kerk, waar de apostelen in erehaag stonden opgesteld. Zelfs de voorziene muzikanten haakten af. Een palmwijding, maar verder niets.
 1. Gigantische Tyrannosaurus Rex liep langzamer dan de mens
  Play

  Giganti­sche Tyrannosau­rus Rex liep langzamer dan de mens

 2. De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt
  Play
  Huis Gemaakt

  De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt