Ook nu werd de actie begeleid door djembe spelers
Volledig scherm
Ook nu werd de actie begeleid door djembe spelers © Christian Hennuy

Tegen psychisch leed: ‘Wij gaan door met de actie tot 21 maart’

Voor de derde zondag op rij kwamen mensen op het Gemeenteplein van Hoegaarden actie voeren om aandacht te vragen voor het psychische leed van jongeren in deze coronatijden. Ditmaal kwamen er een 45-tal actievoerders opdagen Er was ook weer begeleiding door djembe spelers en er werd gezongen.

 1. Dame met voorlopig rijbewijs verliest controle over haar wagen en laat ravage achter
  Hoegaarden

  Dame met voorlopig rijbewijs verliest controle over haar wagen en laat ravage achter

  Een 38-jarige dame uit Tienen reed donderdag rond 13.25 uur met haar Fiat in de Arthur Putzeysstraat in de richting van de Gasthuisstraat. De dame verloor echter de controle over haar stuur en reed met haar wagen tegen de zijgevel van een woning, vervolgens een zitbank en kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een verkeerspaal. De bestuurster beschikte over een voorlopig rijbewijs. Bij het incident raakte geen andere partij betrokken en raakte niemand gewond. De politie kwam ter plaatse voor de nodige vaststellingen van het ongeval.
 1. Kaap van 2 miljoen gevaccineerde Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"
  Play

  Kaap van 2 miljoen gevacci­neer­de Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"

 2. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"