Op deze vrachtwagen kan je bieden tot 2 februari.
Volledig scherm
Op deze vrachtwagen kan je bieden tot 2 februari. © Bollen

Te koop: containervrachtwagen met 150.000 km op de teller

HoegaardenHet Lokaal bestuur Hoegaarden gaat over tot de verkoop van een vrachtwagen via openbare verkoop.Het gaat om een containervrachtwagen Mercedes type E1927 met eerste ingebruikname op 4 december 1998 en een kilometerstand van circa 150.000 kilometer.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Kinderclown en zelfverklaard ‘bedplascoach’ veroordeeld tot 18 maanden cel nadat hij 10-jarige onder hypnose betastte
  PREMIUM

  Kinder­clown en zelfver­klaard ‘bedplas­coach’ veroor­deeld tot 18 maanden cel nadat hij 10-jarige onder hypnose betastte

  Een voormalige kinderclown uit Dendermonde is in de rechtbank in Leuven veroordeeld tot achttien maanden gevangenisstraf voor het aanranden van een 10-jarige uit Boutersem. De vijftiger, verpleger van opleiding, bood zijn diensten aan als zelfverklaard bedplascoach, maar misbruikte het slachtoffer tijdens verschillende sessies. Voor gelijkaardige feiten kreeg Bart C. in beroep recent nog vier jaar cel. Of hoe met een hoverboard wel érg veel schade kan berokkend worden.
  Boutersem
 1. Vrienden ontwikkelen explosief drankje “The Bomb” : “Een Mind-Blowing gin met driemaal zoveel jeneverbessen en zoveel meer....”
  PREMIUM

  Vrienden ontwikke­len explosief drankje “The Bomb” : “Een Mind-Blo­wing gin met driemaal zoveel jeneverbes­sen en zoveel meer....”

  Bregt Langendries (32) en Laurent Marchal (31) zijn al vrienden sinds hun prille jeugdjaren. De ene is werkzaam in de chemische sector, de andere in de IT. Heel uiteenlopend dus. Maar gelukkig hebben ze wel gezamelijke passies zoals eten en drinken en hun humor is nooit ver weg. Met al deze ingrediënten ontwikkelde het duo een gin. Uiteraard geen “gewone gin”, maar eentje met een totaalbeleving? Wat? Jawel, niets is aan het toeval overgelaten. Van smaak, ontwerp van de fles tot een eigen song, game of NFC-tag....
  Tienen