Een detail van de stamboom van de familie Michel, met de voormalige Europese Commissaris Louis en de huidige President van Europa Charles Michel
Volledig scherm
Een detail van de stamboom van de familie Michel, met de voormalige Europese Commissaris Louis en de huidige President van Europa Charles Michel © Repro Christian Hennuy

Start een stamboom voor je familie

Het Davidsfonds Hoegaarden organiseert samen met Erfgoed Hoegaarden op vrijdag 29 november om 20 uur in ’t Paenhuys aan de Stoopkensstraat 82, een kennismaking met stamboomonderzoek.

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. RESTOTIP. Het Spaans Dak in Oud-Heverlee: hoogstaande gastronomie in een prachtige omgeving
  PREMIUM
  Oud-Heverlee

  RESTOTIP. Het Spaans Dak in Oud-Heverlee: hoogstaan­de gastrono­mie in een prachtige omgeving

  Het Spaans Dak in Oud-Heverlee, schitterend gelegen aan de rand van Meerdaalwoud en tussen de vijvers van het recreatiedomein Zoet Water, staat al jaren gekend als een gastronomisch restaurant dat kwaliteit hoog in het vaandel draagt. De laatste jaren is er veel veranderd, van het interieur tot de evolutie naar een echte familiezaak, maar de hoogstaande kwaliteit blijft op alle vlakken meer dan behouden.
 2. Mai (65) stapt in haar eentje te voet naar Santiago de Compostella ter ere van overleden zoon Tom: “Klein en struis, maar koppig.”
  PREMIUM
  Tienen/Scherpenheuvel-Zichem

  Mai (65) stapt in haar eentje te voet naar Santiago de Compostel­la ter ere van overleden zoon Tom: “Klein en struis, maar koppig.”

  Soms kan een gebeurtenis je wereld op zijn kop zetten. Het verlies van haar zeventienjarige zoon Tom was er zo een voor Mai Valenberghs (65). Een kwarteeuw later vertrok ze op precies op de dag van zijn verjaardag op bedevaart naar Santiago de Compostella. “Mama is beginnen wandelen nadat Tom, mijn oudste broer, uit het leven stapte”, zegt dochter Sanne Maes (32). Het is een bedevaartstocht met de nodige hindernissen, want net voorbij Dinant liep het bijna mis voor Mai.