De Sint-Ermelindis processie toen er nog geen spraken was van corona.
Volledig scherm
De Sint-Ermelindis processie toen er nog geen spraken was van corona. © Kristien Bollen

Ook dit jaar beperkte processie ter ere van Sint-Ermelindis in Meldert

HoegaardenOp pinkstermaandag zal pastoor Andy Penne dit jaar opnieuw een eenvoudige processie houden in Meldert ter ere van Sint-Ermelindis. Met de corona maatregelen was het niet mogelijk om een traditionele processie voor te bereiden. 

 1. Bestuurder (22) zwaargewond na ongeval met vrachtwagen
  Herselt/Tienen

  Bestuurder (22) zwaarge­wond na ongeval met vrachtwa­gen

  Een 22-jarige man uit Tienen is zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval op de Aarschotsesteenweg in Herselt. Bij het ongeval vrijdagnamiddag om 15.15 uur waren twee auto’s en een vrachtwagen betrokken. In één van de wagens zat de 22-jarige bestuurder uit Tienen gekneld in de auto. Hij moest door de brandweer worden bevrijd. Hij werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, maar verkeerde niet in levensgevaar. In de andere auto liep een 43-jarige bestuurster uit Frankrijk lichte verwondingen op.
 2. Aaron Despeghel (90 punten) zegeviert zowel op Het Zeen Sterrebeek als in Tennifun bij de heren 2: “Een beetje van het goede te veel”
  tennis

  Aaron Despeghel (90 punten) zegeviert zowel op Het Zeen Sterrebeek als in Tennifun bij de heren 2: “Een beetje van het goede te veel”

  Vorig seizoen was Aaron Despeghel al een gevaarlijke klant in de tweede mannenreeks, getuige daarvan zijn twee toernooizeges. Maar nu hij zelf het maximum van 90 punten telt, lijkt hij nog moeilijker af te stoppen. Vorige zondag schreef hij op één en dezelfde dag zowel het toernooi van Het Zeen Sterrebeek als dat van Tennifun in Hoegaarden op zijn naam.