Pizza met gerookte zalm, prei, zongedroogde tomaten en zure room.
Volledig scherm
PREMIUM
Pizza met gerookte zalm, prei, zongedroogde tomaten en zure room. © Bollen

Lekker Lokaal. Takeaway Don Camillo: “Perfecte pizza, pasta mist wat palet”

Don Camillo in Hoegaarden is, zoals de naam wel doet vermoeden, gespecialiseerd in de Italiaanse keuken. Op het menu staan, naast een variatie van voorgerechten, voornamelijk pizza’s en pasta. Van deze laatste is er geen ellenlange lijst, maar wel is er gedacht aan de vegetariërs onder ons. Het aanbod van pizza’s is bijna eindeloos. Toch kunnen we een keuze maken en bestellen om het ‘s avonds af te halen.

 1. Onze redactie ging op cadeautjesjacht: met deze zeven lokale pakjes scoor je ongetwijfeld
  PREMIUM
  Diest/Aarschot/Tielt-Winge/Boutersem

  Onze redactie ging op cadeautjes­jacht: met deze zeven lokale pakjes scoor je ongetwij­feld

  We mogen dan wel niet met z’n allen samen kerst of oudjaar vieren en we zullen ook minder mensen kunnen knuffelen en zoenen om middernacht, maar dat wil niet zeggen dat we geen pakjes kunnen geven aan onze dierbaren. Wij helpen je graag bij je zoektocht naar dat ideale geschenk voor je partner, kinderen en grootouders. We gingen voor u op cadeautjesjacht in het Hageland.
 2. Bart Seghers (65) is overleden
  Glabbeek

  Bart Seghers (65) is overleden

  Bart Seghers uit Attenrode-Wever (Glabbeek) is overleden. De man werd 65 jaar. Bart was jarenlang actief in de politiek voor Samen-Groen. Hij was ook bestuurder van het autonoom gemeentebedrijf AGC van januari 2019 tot februari 2020. De man was op heel wat vlakken actief in de gemeente en was ook sociaal geëngageerd. Zo fietste hij in de zomer van 2019 maar liefst 1.000 kilometer naar Rocamadour in Frankrijk om Zorgcirkels Jongdementie te sponsoren, een Leuvense organisatie waar hij zelf actief was als buddy.
 3. Postbode Jo Lambert gehuldigd door buurt: “Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt, ik ben sprakeloos”
  PREMIUM
  Hoegaarden

  Postbode Jo Lambert gehuldigd door buurt: “Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt, ik ben sprakeloos”

  Meestal worden verplegers of mensen uit de zorg in de bloemetjes gezet, maar inwoners van Sint-Catharina Hauthem, een gehucht van Hoegaarden, beslisten hun postbode Jo Lambert in de bloemetjes te zetten, voor zijn service en voor zijn vriendelijkheid in nochtans moeilijke omstandigheden door de grote werken in Hauthem de laatste twee jaar. Initiatiefnemers waren Liliane Ons en Annemie Vermeulen. Met een smoes werd de postbode naar Hauthem gelokt, op het juiste tijdstip. In de pas nieuw aangelegde straat stonden overal mensen om hun facteur te begroeten.
 1. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech

 2. Telenovelle Lisa start vanavond: dit is de eerste minuut
  Play
  Lisa

  Telenovel­le Lisa start vanavond: dit is de eerste minuut