Paul De Grande is regelmatig op VIER te zien als kunstkenner in het programma Stukken van Mensen.
Volledig scherm
PREMIUM
Paul De Grande is regelmatig op VIER te zien als kunstkenner in het programma Stukken van Mensen. © VIER

Kunstkenner Paul De Grande weert zich als duivel in wijwatervat in 23 jaar oude zaak van gestolen Mariabeeld: “Ik wil in beroep mijn naam zuiveren”

HOEGAARDEN/JABBEKEDe saga rond het Mariabeeld dat 23 jaar geleden uit de kerk van Hoksem werd gestolen begint voor de parochianen daar stilaan een processie van Echternach te worden. De rechtszaak tegen kunstkenner en televisiegezicht Paul De Grande, omdat hij hen bedotte, krijgt mogelijks een verlengstuk. De antiquair tekende beroep aan tegen zijn veroordeling voor valsheid in geschrifte. 

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"

 2. UZ Gent slaat alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  UZ Gent slaat alarm: "We komen in derde golf terecht"