Het drieluik van Liliane Vandermolen, eigenlijk gemaakt voor de tentoonstelling vorig jaar
Volledig scherm
Het drieluik van Liliane Vandermolen, eigenlijk gemaakt voor de tentoonstelling vorig jaar © RV

Kunst aan het raam als alternatief voor tentoonstelling bij Palmzondag

De gemeente Hoegaarden zorgt voor een coronavrij alternatief voor de palmzondagexpo met plaatselijke kunstenaars. Corona maakte dat de expo van Hoegaardse kunstenaars vorig jaar niet kon plaatsvinden en ook dit jaar geschrapt wordt om veiligheidsredenen. Daarom start een nieuw initiatief: ‘Kunst aan het raam’, dat loopt van 26 tot 28 maart.

 1. Glabbeek maakt zich zorgen over kostenplaatje van het Tiense vaccinatiecentrum: “Alleen de huurprijs van het gebouw bedraagt ruim 200.000 euro”
  Glabbeek/Tienen

  Glabbeek maakt zich zorgen over kosten­plaat­je van het Tiense vaccinatie­cen­trum: “Alleen de huurprijs van het gebouw bedraagt ruim 200.000 euro”

  In Glabbeek maken ze zich zorgen over de kosten voor het vaccinatiecentrum in Tienen. Dat werd de voorbije weken opgetrokken in het voormalige gebouw van de belastingen aan de Goossensvest. “De huur alleen al bedraagt ruim 200.000 euro, over het volledige kostenplaatje hebben we zelfs nog geen zicht”, zegt schepen van Sociale Zaken Kris Vanwinkelen (Dorpspartij). Ook partijgenoot en burgemeester Peter Reekmans maakt zich zorgen.
 1. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

 2. Nederlandse cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras
  Play

  Nederland­se cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras