Jan Van Kelecom en Tinneke De Schutter in hun hoevewinkel Ter Overlaar.
Volledig scherm
Jan Van Kelecom en Tinneke De Schutter in hun hoevewinkel Ter Overlaar. © Christian Hennuy

Jan en Tinneke openen eerste hoevewinkel in gemeente: “We geloven in korte keten”

Jan Van Kelecom en Tinneke De Schutter hebben in het familiebedrijf Van Kelecom aan de Langegrachtstraat 16B in Klein Overlaar - Hoegaarden, een hoevewinkel geopend. “Onze winkel zal vrijdag en zaterdag geopend zijn. In Hoegaarden was er nog geen hoevewinkel, laat dit onze bijdrage zijn voor het milieu, via de korte keten”, aldus Jan.

0 reacties

  1. BELOOFD IS BELOOFD. Heeft iedere klas van de gemeentelijke basisschool in Hoegaarden nu een eigen lokaal? En wat met de aanpak tegen de wateroverlast?
    PREMIUM
    hoegaarden

    BELOOFD IS BELOOFD. Heeft iedere klas van de gemeente­lij­ke basis­school in Hoegaarden nu een eigen lokaal? En wat met de aanpak tegen de waterover­last?

    De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Hoegaarden een gemeente die aan het begin van de legislatuur begon met een schuld van 18 miljoen euro. De schulden last terugdringen is één zaak. Toch wil men ook blijven investeren in nieuwe wegeniswerken, de wateroverlast aanpakken met collectoren en een eigen lokaal voor iedere klas in de gemeenteschool....