Er werden bloemen neergelegd door voorzitter Carine Puttevils, kolonel Jason Gingrich en burgemeester Jean-Pierre Taverniers.
Volledig scherm
Er werden bloemen neergelegd door voorzitter Carine Puttevils, kolonel Jason Gingrich en burgemeester Jean-Pierre Taverniers. © Christian Hennuy

Herdenking aan 30-jarig monument van George Parramore

Op 2 september 1989 werd in aanwezigheid van de familie van George Parramore het monument aan de Waversesteenweg ingehuldigd. Nu, 30 jaar later, was er nog veel belangstelling voor de herdenking van de gesneuvelde oorlogsheld George Parramore. Die heeft dit weekend plaatsgevonden.

0 reacties

 1. Hoegaardse jeugd tevreden met nieuwe skate-toestellen: “Een hele verbetering, al mag het terrein nog ietsje groter”
  Hoegaarden

  Hoegaardse jeugd tevreden met nieuwe ska­te-toestellen: “Een hele verbete­ring, al mag het terrein nog ietsje groter”

  De gemeente liet vandaag twee nieuwe toestellen plaatsen op het skateterrein in de buurt van de sporthal in de Tiensestraat. Een eerste stap in de ‘opfrissing’ van het terrein dat in mei 2005 geopend werd. Maar de gemeente wil nog verder investeren. “Er is een nood aan wat vernieuwing. Dit is al een eerste stap maar in de toekomst willen we samenzitten met de jeugd om hun grieven en noden te aanhoren”, reageert schepen van sport en jeugd Tom Groeseneken (CD&V).
 2. Bart Wijgaerts (42) nieuwe voorzitter schoolraad gemeenteschool
  Glabbeek

  Bart Wijgaerts (42) nieuwe voorzitter schoolraad gemeente­school

  Op de installatievergadering van de nieuwe schoolraad van de gemeenteschool in Glabbeek is Bart Wijgaerts uit Bunsbeek unaniem verkozen als nieuwe voorzitter. Hij volgt in deze functie Michel Lambrechts op. “Als directeur van een grote basisschool in Genk heeft Bart heel wat praktijkervaring en is zo een absolute meerwaarde voor het beleid van onze gemeenteschool. Bart woont intussen al enkele jaren in deelgemeente Bunsbeek en is de partner van schepen Tom Struys, waardoor hij het reilen en zeilen van ons dorp zeer goed kent”, reageert onderwijsschepen Hilde Holsbeeks (Dorpspartij).
 1. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas

 2. Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan
  Play

  Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan