Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Bollen

Heethoofd die zich kant tegen politie-inspecteurs krijgt acht maanden cel

HOEGAARDENEen man uit Hoegaarden is veroordeeld tot acht maanden cel en en een geldboete van 2.000 euro voor agressie tegen politieagenten. De man werd schuldig bevonden aan slagen en verwondingen, weerspannigheid, onnodige oproepen naar de politie en onrechtmatig verspreiden van beelden van de inspecteurs tijdens de interventie.

  1. Deelateljee en Repair Café slaan handen in elkaar met Repair for Pepinster: "Zelfs defecte toestellen zijn van harte welkom”
    PREMIUM
    Tienen

    Deela­teljee en Repair Café slaan handen in elkaar met Repair for Pepinster: "Zelfs defecte toestellen zijn van harte welkom”

    Heel wat vrijwilligers van Repair Café Tienen en Deelateljee Tienen slaan de handen in elkaar om de slachtoffers van de overstroming in Pepinster en omgeving te helpen. In de getroffen streek is er namelijk een groot tekort aan elektrische huishoudspullen. Wie een goede oven op overschot heeft, mag die schenken, maar ook defecte spullen zijn welkom: “Ieder gezin heeft gemiddeld tien à elf werkloze elektrotoestellen in huis die stof liggen te vergaren. Dit moet dus werken”, zegt initiatiefnemer Thomas.