Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © belga

FOD Financiën komt op 16 juni naar Hoegaarden om samen je belastingsaangifte in te vullen

HoegaardenBij heel wat mensen viel de afgelopen weken al een belastingsbrief in de bus. Wie hulp nodig heeft om zijn of haar aangifte in te vullen, kan zoals elk jaar rekenen op de FOD Financiën. Op 16 juni komen ze naar het gemeentehuis van Hoegaarden en organiseren ze er hun jaarlijkse zitdag.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Marc en Carla zetten bloempjes nooit meer buiten, bloemenwinkel Jasmijn sluit de deuren : “Genieten van andere dingen”
  PREMIUM
  Tienen

  Marc en Carla zetten bloempjes nooit meer buiten, bloemenwin­kel Jasmijn sluit de deuren : “Genieten van andere dingen”

  Carla Peeters (59) en Marc Allard (63) sloten donderdag een mooi hoofdstuk uit hun leven definitief af. De deuren van hun bloemenzaak ‘Jasmijn’ aan de Vierde Lancierslaan in Tienen sloten na liefst 37 jaar definitief. Deels met spijt in het hart, anderzijds is het koppel nu wel klaar om andere dingen in het leven te ontdekken. “Al eens niet om vier uur uit de veren moeten, dat zal deugd doen.”
 3. Gemeentebestuur dient bezwaar in tegen het Vlaams stikstofplan PAS
  Glabbeek

  Gemeentebe­stuur dient bezwaar in tegen het Vlaams stikstof­plan PAS

  In het kader van het openbaar onderzoek van de Vlaamse PAS en het bijhorende plan-MER dient het gemeentebestuur van Glabbeek een bezwaarschrift in bij de Vlaamse regering. “De Vlaamse regering zadelt de Vlaamse landbouwers op met onhaalbare doelstellingen en maatregelen zonder dat de socio-economische impact op hun bedrijf ervan duidelijk is, alsook op de hele sector en de ganse agrovoedingsketen. Glabbeek is en blijft een Hagelandse landbouwgemeente.”