Feniks stelt het themaconcert voor.
Volledig scherm
Feniks stelt het themaconcert voor. © Bollen

Feniks stelt ‘Klassiekers’ voor

0 reacties

 1. Voetwegenactivist wil geld van Glabbeek nadat rechter hem (half) gelijk geeft: “Pure chantage, we bereiden zelf strafklacht tegen hem voor”
  PREMIUM
  Glabbeek

  Voetwegen­ac­ti­vist wil geld van Glabbeek nadat rechter hem (half) gelijk geeft: “Pure chantage, we bereiden zelf straf­klacht tegen hem voor”

  Als het tot een minnelijke schikking kan komen, is voetwegenactivist Marc Van Damme bereid om zijn schade-eisen ten aanzien van de gemeente Glabbeek te laten vallen. Dat voorstel kreeg burgemeester Peter Reekmans (Dorpspartij) per mail nadat Van Damme in een tussenvonnis gelijk kreeg van de rechtbank. Maar Reekmans is allerminst onder de indruk.
 2. Wie is mysterieuze biker Elmo die heel Tienen een glimlach op het gezicht tovert? “Zelfs mijn eigen kinderen weten niet dat ik het ben”
  PREMIUM
  Tienen

  Wie is mysterieu­ze biker Elmo die heel Tienen een glimlach op het gezicht tovert? “Zelfs mijn eigen kinderen weten niet dat ik het ben”

  Op een naar eigen zeggen zotte zondag trok een anonieme motard er goedgemutst op uit om wat lichtheid te brengen in deze grauwe periode. Wie hem kruiste, waande zich opeens in een aflevering van Sesamstraat. Want voor sommigen betekent gek doen je motorhelm decoreren met een muts van Elmo. Eén foto op Facebook en opeens wilde heel Tienen een stukje Elmo. “Ik ben zelfs al gecontacteerd door een vzw, en iedereen komt plots met ideeën om mijn ‘actie’ te ondersteunen. Fijn, maar ik wil vooral mensen aan het lachen brengen. Ik had er eigenlijk geen bedoelingen mee.” Of hoe een ludieke, pretentieloze motorrit helemaal anders uitdraaide dan verwacht.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan