Het bestuur besliste om de dertigste editie nog een jaartje uit te stellen.
Volledig scherm
Het bestuur besliste om de dertigste editie nog een jaartje uit te stellen. © Holle Wegen Jogging

Feesteditie 30ste Holle Wegen Jogging voor tweede maal uitgesteld

HoegaardenJammerlijk nieuws, maar door de aanhoudende coronamaatregelen heeft het bestuur van de Holle Wegen Jogging beslist om de feestelijke 30ste editie met nog een jaartje uit te stellen.

 1. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.
 2. Gemeente krijgt 20.000 euro Vlaamse subsidies voor gemeentelijk klimaatactieplan
  Glabbeek

  Gemeente krijgt 20.000 euro Vlaamse subsidies voor gemeente­lijk klimaatac­tie­plan

  De gemeente Glabbeek ondertekent voor eind oktober de nieuwe Europese burgemeestersconvenant 2030 voor klimaat en energie. “Terwijl de meeste gemeentelijke klimaatactieplannen uitblinken in vage plannen en intenties op middellange en lange termijn, kiezen we er in Glabbeek bewust voor om een realiseerbaar gemeentelijk klimaatactieplan op te maken”, zegt gemeenteraadslid Ronny Vergeylen (Dorpspartij).
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).