Eric Cauwberghs in het Kouterhof.
Volledig scherm
Eric Cauwberghs in het Kouterhof. © Christian Hennuy

Eric en Marleen stoppen met uitbating Kouterhof in december: “We hadden graag nog 3 jaar doorgedaan”

Het Kouterhof, de brasserie van de brouwerij in Hoegaarden, wordt al 21 jaar uitgebaat door Eric Cauwberghs (57) en Marleen Steenwegen (60). Op 1 december van dit jaar stoppen ze er echter mee. Momenteel kan je er nog terecht voor takeaway.

 1. RESTOTIP. Het Spaans Dak in Oud-Heverlee: hoogstaande gastronomie in een prachtige omgeving
  PREMIUM
  Oud-Heverlee

  RESTOTIP. Het Spaans Dak in Oud-Heverlee: hoogstaan­de gastrono­mie in een prachtige omgeving

  Het Spaans Dak in Oud-Heverlee, schitterend gelegen aan de rand van Meerdaalwoud en tussen de vijvers van het recreatiedomein Zoet Water, staat al jaren gekend als een gastronomisch restaurant dat kwaliteit hoog in het vaandel draagt. De laatste jaren is er veel veranderd, van het interieur tot de evolutie naar een echte familiezaak, maar de hoogstaande kwaliteit blijft op alle vlakken meer dan behouden.
 1. Van een glaskunstenaar tot een striptekenaar: deze 7 kunstenaars openen hun deuren tijdens Atelier in Beeld in Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Van een glaskunste­naar tot een stripteke­naar: deze 7 kunste­naars openen hun deuren tijdens Atelier in Beeld in Leuven en het Hageland

  Op 13, 14 en 15 mei vindt Atelier in Beeld voor het eerst in levenden lijve plaats. Dan kan je langsgaan bij honderden kunstenaars uit heel Vlaanderen om een kijkje te nemen in hun heiligdom. Wij doorzochten het aanbod en selecteerden zeven kunstzinnige plekjes in Leuven en het Hageland. Van de ‘Smederij van ‘t Park’ tot kunst met kleurpotloden in Tremelo. Hier geef je je ogen de kost.