Jitse Sterckx, Marlene Cauberghs en Jim Steenwinckel in de nieuwe broodjeszaak 'den 31'.
Volledig scherm
Jitse Sterckx, Marlene Cauberghs en Jim Steenwinckel in de nieuwe broodjeszaak 'den 31'. © Bollen

De Gazet van Hoegaarden opent broodjesbar ‘Den 31'

HoegaardenDe Gazet van Hoegaarden in de Doelstraat bood al sinds de zomer van 2019 belegde broodjes aan. Vanaf nu kan je in een nieuwe zaak aan de overzijde van de straat op huisnummer 31 terecht voor broodjes, maaltijdsalades, frisdranken en koffie. “Eigenlijk werd onze winkel gewoon te klein”, zegt Jim Steenwinckel.

 1. Zanger Olivier Loin eert Suzanne, de vrouw die overleed aan corona nadat ze niet meer aan de beademing wou, in lied: “Ze is een heldin, want ze stond zo positief in het leven”
  PREMIUM
  Lubbeek-Tienen

  Zanger Olivier Loin eert Suzanne, de vrouw die overleed aan corona nadat ze niet meer aan de beademing wou, in lied: “Ze is een heldin, want ze stond zo positief in het leven”

  Het trieste, maar moedige verhaal van Suzanne ‘Bomma Jeanne’ Hoylaerts (90), de dame uit Binkom die op 21 maart 2020 overleed aan het coronavirus nadat ze beademing weigerde, haalde de wereldpers. Nieuwssites van over de hele wereld hadden niets dan lovende woorden voor het wondermooie gebaar van de dame, die daarmee ook meteen haar doodvonnis tekende. De Franstalige zanger Olivier Loin uit Doornik werd zo door het verhaal bij de keel gegrepen dat hij Suzanne vereeuwigde in een lied. “Noem het gerust een liefdeslied aan het leven”, zegt de zanger en muzikant.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”