Filip Havet levert de speciale fiets aan het woonzorgcentrum Villa Hugardis.
Volledig scherm
Filip Havet levert de speciale fiets aan het woonzorgcentrum Villa Hugardis. © CD&V -repro bollen

Dankzij deze speciale fietsen kunnen bewoners WZC Villa Hugardis ook genieten van fietstochtje

HoegaardenMisschien heeft u ze al opgemerkt in de Hoegaardse straten: de speciale fietsen van het woonzorgcentrum Villa Hugardis. Dankzij deze tweewielers kunnen minder mobiele bewoners ook genieten van een fietstochtje. Zij kunnen immers voorop meerijden, met rolstoel en al.

 1. Glabbeek investeert 585.000 euro in sportclubs met eigen terreinen: “We willen onze verenigingen alle kansen geven om te groeien”
  Glabbeek

  Glabbeek investeert 585.000 euro in sportclubs met eigen terreinen: “We willen onze verenigin­gen alle kansen geven om te groeien”

  De gemeente Glabbeek gaat de komende jaren 585.000 euro investeren in de plaatselijke sportclubs. Op voorstel van de Dorpspartij-meerderheid werd al een eerste schijf van 350.000 euro investeringssubsidies en renteloze leningen goedgekeurd voor sportclubs met eigen terreinen. “Nooit eerder werd in Glabbeek zo fors geïnvesteerd in sportinfrastructuur”, zegt burgemeester Peter Reekmans (Dorpspartij).
 2. Aaron Despeghel (90 punten) zegeviert zowel op Het Zeen Sterrebeek als in Tennifun bij de heren 2: “Een beetje van het goede te veel”
  tennis

  Aaron Despeghel (90 punten) zegeviert zowel op Het Zeen Sterrebeek als in Tennifun bij de heren 2: “Een beetje van het goede te veel”

  Vorig seizoen was Aaron Despeghel al een gevaarlijke klant in de tweede mannenreeks, getuige daarvan zijn twee toernooizeges. Maar nu hij zelf het maximum van 90 punten telt, lijkt hij nog moeilijker af te stoppen. Vorige zondag schreef hij op één en dezelfde dag zowel het toernooi van Het Zeen Sterrebeek als dat van Tennifun in Hoegaarden op zijn naam.
 1. 18 en nog niet gevaccineerd ? Morgen kan je zonder afspraak terecht voor een eenmalige J&J-prik in de vaccinatiecentra van Tienen en Landen
  Tienen/Landen/Boutersem/Glabbeek/Kortenaken/Hoegaarden/Linter/Zoutleeuw/Geetbets

  18 en nog niet gevacci­neerd ? Morgen kan je zonder afspraak terecht voor een eenmalige J&J-prik in de vaccinatie­cen­tra van Tienen en Landen

  Heb jij jouw afspraak voor vaccinatie gemist of geweigerd, maar wil je nu toch graag snel én met slechts 1 prik gevaccineerd worden? Kom dan naar de inloopmomenten J&J van de vaccinatiecentra in Tienen en Landen. Je mag vrij langskomen of je kan je prik reserveren.