In de Chill Out kom je helemaal tot rust.
Volledig scherm
PREMIUM
In de Chill Out kom je helemaal tot rust. © Bollen

Chill Out geeft nieuwe invulling voormalig voetbalterrein : “Binnenkort kunnen verenigingen hier gratis terecht”

OutgaardenVoetbalclub SC Out-Hoegaarden verliet in 2016 definitief het voetbalterrein in de Jongensschoolstraat en trok naar het kunstgrasveld in Hoegaarden. Sinds dan lag het oude veld er verlaten bij. Onkruid tierde welig en het gebouw viel ten prooi aan vandalen. In 2019 gaf de gemeente het in erfpacht. Intussen heeft voormalig profvoetballer Benny Debusschere (52) de handen uit de mouwen gestoken en runt zijn vrouw er intussen de zomerbar Chill Out. Benny maakte ook het voetbalterrein weer speelklaar en is volop bezig om de kantine en zaal in ere te herstellen.

 1. Jeugd “Feniks Hoegaarden” is terug met “Bella Italia”
  Hoegaarden

  Jeugd “Feniks Hoegaarden” is terug met “Bella Italia”

  De jeugd van “Feniks Hoegaarden” organiseert zondag 24 oktober, na een jaar onderbreking, het Italiaanse eetfestijn “Bella Italia”. Tijdens “Bella Italia” kunt u samen met uw familie, vrienden en kennissen een aangename middag of avond beleven. U kunt er genieten van een heerlijke “Spaghetti”, “Tagliatelle met zalm” of “Croque Italiano”. Er is zelfs gedacht aan de vegetariërs met de “Vegetarische Spaghetti”. Ook afhaalmenu’s zijn mogelijk. Dit gaat allemaal door in het prachtige, vernieuwde, Parochiecentrum van Hoegaarden. De deuren zijn open van 11.30 uur tot 15 uur en van 17 uur tot 20 uur. Maar er is meer...
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Lies wil met Lief & Leed mensen begeleiden in hun verwerkingsproces “Onze rouwcultuur is volledig verdwenen”
  PREMIUM
  Tienen

  Lies wil met Lief & Leed mensen begeleiden in hun verwer­kings­pro­ces “Onze rouwcul­tuur is volledig verdwenen”

  Lies Minschart (36) is rouw- en verliesconsulent. Een titel die waarschijnlijk menig wenkbrauwen doet fronsen. Rouwen behoort namelijk tot de interne keuken en hoor je niet te delen. Althans dat is het gedachtegoed waarmee velen zijn opgegroeid. Lies is een andere mening aangedaan. Toen ze haar broer verloor, ontdekte ze zelf hoe waardevol bewust omgaan met verdriet kan zijn. Die gewaarwording spoorde haar om met Lief & Leed te starten en het taboe rond ‘dood’ en ‘verlies’ te doorbreken. “Deze emoties horen nu eenmaal bij het leven, waarom zou je ze dan uit de weg gaan?”