Vrijwilligers van Bram’s Foundation voerden al heel wat acties
Volledig scherm
Vrijwilligers van Bram’s Foundation voerden al heel wat acties © RV

Blue Monday fuif voor Bram’s Foundation

Op zaterdag 30 november is er een Blue Monday fuif in het Paenhuys aan de Stoopkensstraat in Hoegaarden. De opbrengst gaat dit jaar naar Bram’s Foundation.

0 reacties

 1. Dame met voorlopig rijbewijs verliest controle over haar wagen en laat ravage achter
  Hoegaarden

  Dame met voorlopig rijbewijs verliest controle over haar wagen en laat ravage achter

  Een 38-jarige dame uit Tienen reed donderdag rond 13.25 uur met haar Fiat in de Arthur Putzeysstraat in de richting van de Gasthuisstraat. De dame verloor echter de controle over haar stuur en reed met haar wagen tegen de zijgevel van een woning, vervolgens een zitbank en kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een verkeerspaal. De bestuurster beschikte over een voorlopig rijbewijs. Bij het incident raakte geen andere partij betrokken en raakte niemand gewond. De politie kwam ter plaatse voor de nodige vaststellingen van het ongeval.
 2. Zussen lanceren eerste 100% Belgische foodpowder: “Kruid je smoothies eens met snuifje framboos of appel”
  PREMIUM
  Hoegaarden

  Zussen lanceren eerste 100% Belgische foodpowder: “Kruid je smoothies eens met snuifje framboos of appel”

  Foodpowders: in de Verenigde Staten bestaan ze al jaren, maar de kans bestaat dat u er nog nooit van gehoord hebt. Het is gevriesdroogd voedsel, in poedervorm. Vaak gaat het om superfoods of krachtvoer, maar voor de zussen Laura (29) en Marie (27) Landsheeren uit Hoegaarden gaat het om meer dan gezondheid. “We gaan voedselverspilling tegen en tillen er gerechtjes mee naar een hoger niveau”, vertellen ze.
 3. Tiense berg troosteloos en verlaten op traditionele hoogdag van Paasmaandag: “Toch heffen we het glas op betere tijden”
  PREMIUM
  Hakendover

  Tiense berg trooste­loos en verlaten op traditione­le hoogdag van Paasmaan­dag: “Toch heffen we het glas op betere tijden”

  Geen Paasmaandag in Hakendover zonder de paardenprocessie en de talrijke gelegenheidscafé’s. Maar daar besliste corona anders over. En dat al voor het tweede jaar op rij. Dus trokken we deze ochtend naar het dorp waar andere jaren het spektakel makkelijk twintigduizend bezoekers lokt om nu de desolate sfeer te proeven. Toch laten de Hakendovenaars het hoofd niet zakken en bedacht men enkele kleine alternatieven.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil