Antwerpsesteenweg
Volledig scherm
Antwerpsesteenweg © Google Maps

Werken Antwerpsesteenweg vanaf 3 augustus hervat

HobokenDe heraanleg van de rijbaan van de Antwerpsesteenweg in Hoboken wordt tussen 3 augustus en 23 september verdergezet. De werken, die gefaseerd verlopen, hebben gevolgen voor de mobiliteit. Telkens wordt een rijrichting van de Antwerpsesteenweg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 1. Antwerps provinciebestuur betreurt beroep van Umicore tegen verstrenging lood-in-bloednormen: “Ambitieuze maar wetenschappelijk verantwoorde normen”
  Hoboken

  Antwerps provincie­be­stuur betreurt beroep van Umicore tegen verstren­ging lood-in-bloednor­men: “Ambitieuze maar wetenschap­pe­lijk verantwoor­de normen”

  Umicore in Hoboken tekent beroep aan tegen de bijstelling van de bijzondere voorwaarden van zijn omgevingsvergunning, waardoor het materiaaltechnologiebedrijf zich aan strengere lood-in-bloednormen moet houden. Dat meldt het Antwerpse provinciebestuur. “Wij betreuren die beslissing”, zegt gedeputeerde Luk Lemmens (N-VA).
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.