Problemen met tram in Hoboken
Volledig scherm
Problemen met tram in Hoboken © Marc De Roeck

Tramverkeer Hoboken verstoord: lijnen 2 en 4 ingekort

HobokenEen tramverstoring heeft woensdagochtend impact op tramlijnen 2 en 4 in Hoboken. Dat laat De Lijn weten via Twitter.

  1. Urbain (74) mag voor het eerst sinds 1974 niet afreizen naar de Olympische Spelen: “Op tv kijken is lang niet hetzelfde”
    PREMIUM
    Aartselaar

    Urbain (74) mag voor het eerst sinds 1974 niet afreizen naar de Olympische Spelen: “Op tv kijken is lang niet hetzelfde”

    Geen Olympische Spelen zonder sportfanaat Urbain Celis (74) in de tribunes. De Aartselarenaar heeft er al elf Olympische zomerspelen opzitten en zou normaal gezien nu ook in Japan zitten om daar op de eerste rij te zitten als er sportgeschiedenis wordt geschreven. Alleen heeft de coronapandemie daar een stokje voor gestoken: het IOC heeft dit voorjaar beslist om de Spelen, die vrijdag officieel van start gaan, achter gesloten deuren te laten plaatsvinden. “Ik zal alles nu zoals iedereen op tv moeten volgen”, zegt de man die onder meer de triomfen van Nadia Comaneci, Michael Phelps en Carl Lewis vanop de eerste rij heeft bijgewoond.