Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Marc De Roeck

Politie vat drie minderjarige dealers

AntwerpenDe politie heeft het voorbije weekend in Hoboken twee dealers van 16 en 17 jaar opgepakt. Ze waren vrij onder voorwaarden, maar hadden hun contactverbod verbroken. Ook een 15-jarige dealer werd gearresteerd.

 1. Beerschot geeft ambassadeur Prychynenko (nog) geen kans om te juichen: “Binnen een paar weken wint Deinze deze match met 0-5”
  Voetbal CPL

  Beerschot geeft ambassa­deur Prychynen­ko (nog) geen kans om te juichen: “Binnen een paar weken wint Deinze deze match met 0-5”

  Beerschot heeft voor het eerst dit seizoen 6 op 6 kunnen pakken. Het won na een sterke tweede helft van Deinze met 2-0 en staat zo (voorlopig) aan de leiding in de Challenger Pro League. Ex-speler en Kielse publiekslieveling Denis Prychynenko was niet onder de indruk: “We moeten altijd met een voorsprong de rust ingaan en dan krijg je een volledig andere wedstrijd”, aldus Denis Prychynenko.
 2. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.