De Pannenkoekenrun aan Fort 8 gaat door op zaterdag 29 januari 2022.
Volledig scherm
De Pannenkoekenrun aan Fort 8 gaat door op zaterdag 29 januari 2022. © Thinkstock

Pannenkoekenrun gaat toch door in voorjaar 2022

HobokenDe zorgwekkende coronasituatie zorgt voor veel afgelaste evenementen, maar de Pannenkoekenrun in Hoboken gaat voorlopig nog wel door. Op zaterdag 29 januari 2022 kunnen sportievelingen zich wagen aan een stevige winterloop met een pannenkoek als beloning. 

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.