Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Jan Aelberts

Met 120 kilometer per uur door het rood: geseinde man gearresteerd na wilde achtervolging

AntwerpenDe politie heeft dinsdagavond een verdachte bestuurder na een achtervolging gearresteerd in Hoboken. De 23-jarige man bleek geseind met een bevel tot gevangenneming, had drugs op zak en kon geen correct rijbewijs voorleggen. Zijn wagen werd in beslag genomen.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.