Het wijkondersteuningsteam van Zuid sloeg de man in de boeien.
Volledig scherm
Het wijkondersteuningsteam van Zuid sloeg de man in de boeien. © rv

Jongen (14) crasht met wagen van ouders

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 2. Groen blijft zich verzetten tegen uitbesteding Hangar 27: “N-VA gooit Club27 en Rock@Edegem zonder verpinken overboord, zonder enig dankuwel”
  EDEGEM

  Groen blijft zich verzetten tegen uitbeste­ding Hangar 27: “N-VA gooit Club27 en Rock@Edegem zonder verpinken overboord, zonder enig dankuwel”

  Dat Olivier Goossens en Dimitri Segers van Solo-Slim de Edegemse evenementenruimte Hangar 27 zullen uitbaten, raakte eerder al bekend. Deze week werd het ook goedgekeurd op de gemeenteraad. Groen blijft zich verzetten tegen de uitbesteding van de gemeentelijke zaal. “Huur- en drankprijzen voor verenigingen stijgen wél en muziekwerking Club27 en festival Rock@Edegem zijn ten dode opgeschreven.”
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'