De Harold Rosherstraat in Hoboken.
Volledig scherm
De Harold Rosherstraat in Hoboken. © District Hoboken

Harold Rosherstraat vanaf dinsdag deels afgesloten: rioleringswerken afgerond in december

HobokenSamen met Water-Link legt het district Hoboken een deel van de Harold Rosherstraat opnieuw aan. Op dinsdag 16 augustus starten de rioleringswerken. De straat zal tot 15 december niet toegankelijk zijn tussen de Boombekelaan en de Karel du Boislaan.

 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. Indrukwekkend concert ter ere van Antwerpse tophoornist André Pichal (52) die aan hartfalen overleed: “Hopelijk kunnen we zo de jeugd wel beter beschermen”
  Borsbeek

  Indrukwek­kend concert ter ere van Antwerpse tophoor­nist André Pichal (52) die aan hartfalen overleed: “Hopelijk kunnen we zo de jeugd wel beter beschermen”

  Tien jaar geleden nam de wereld afscheid van André Pichal (52), hoornpupiteraanvoerder van het Nationaal Orkest van België. Hij genoot groot aanzien op het orkestraal wereldtoneel, al vocht hij tegelijkertijd een strijd die hij bij voorbaat zou verliezen: “Men droeg hem meermaals dronken het podium op, en ook van drugs bleef hij niet af”, vertelt zijn broer Paul (77) uit Borsbeek, die de opbrengsten van een indrukwekkend concert ter ere van André daarom aan Free Clinic in Antwerpen schenkt.