Umicore
Volledig scherm
Umicore © Klaas De Scheirder

Groen roept minister Demir op om niet naar de pijpen van Umicore te dansen

HobokenDat Umicore in Hoboken hoger beroep aantekent tegen de uitstootnormen die eind juni door het Antwerpse provinciebestuur zijn verstrengd, zet kwaad bloed bij Groen. De Antwerpse oppositiepartij roept Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) – die zich nu over het dossier moet buigen – op om het beroep af te wijzen.

 1. Antwerpse zangeres Miss Angel (24) kijkt uit over Times Square: “Ik dacht aan een poster op de Meir, het is een gigantische led-wall in New York geworden”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Antwerpse zangeres Miss Angel (24) kijkt uit over Times Square: “Ik dacht aan een poster op de Meir, het is een giganti­sche led-wall in New York geworden”

  Amper 24 jaar oud is ze, maar ze pronkt wel al met haar foto op het billboard van het iconische Times Square in New York. Miss Angel was de hele maand lang Equal Artist en Cover Girl voor streamingdienst Spotify, niet enkel in ons land maar ook wereldwijd. “Ik ben opgegroeid tussen een heleboel zussen, het voelt dus heel natuurlijk om me te blijven omringen door vrouwen.”
 2. Te weinig zelfvertrouwen? Klop er eens op los: Liesbeth (39) start als eerste in ons land met cursus therapeutisch boksen

  Te weinig zelfver­trou­wen? Klop er eens op los: Liesbeth (39) start als eerste in ons land met cursus therapeu­tisch boksen

  Boksen als een vorm van therapie, als een basis voor persoonlijke ontwikkeling? In Nederland kan het al langer, maar binnenkort kan je er ook mee aan de slag in Aartselaar. Boks- en autismecoach Liesbeth Toorman (39) start in november met een ‘Boks en Groei Bootcamp’, het eerste in ons land. “Je leert letterlijk en figuurlijk steviger in je schoenen staan.”