AG Vespa, de vastgoedbeheerder van de stad Antwerpen, is op zoek naar een uitbater voor de cafetaria op de eerste verdieping van sporthal Sorghvliedt in Hoboken.
Volledig scherm
AG Vespa, de vastgoedbeheerder van de stad Antwerpen, is op zoek naar een uitbater voor de cafetaria op de eerste verdieping van sporthal Sorghvliedt in Hoboken. © AG Vespa

Gezocht: uitbater voor cafetaria van sporthal Sorghvliedt

HobokenAG Vespa, de vastgoedbeheerder van de stad Antwerpen, is op zoek naar een uitbater voor de cafetaria op de eerste verdieping van sporthal Sorghvliedt in Hoboken.

 1. 19 beklaagden lenen bankkaart en pincode uit aan phishingbende en zien bijna 200.000 euro via hun rekening versluisd worden: “We zijn naïef geweest”
  Blankenberge/Antwerpen

  19 beklaagden lenen bankkaart en pincode uit aan phishing­ben­de en zien bijna 200.000 euro via hun rekening versluisd worden: “We zijn naïef geweest”

  19 zogenaamde ‘money mules’ of ‘geldezels’ hebben zich voor de rechter moeten verantwoorden, omdat ze hun bankkaart en pincode hebben uitgeleend aan een phishingbende. Via hun rekening werd in totaal bijna 200.000 euro witgewassen. Onder de beklaagden ook een vader en zoon uit Blankenberge en moeder en dochter uit Antwerpen. “Ze is in haar wanhoop op het voorstel van de bende ingegaan”, stelde de advocate van de moeder.
 1. Met 9.000 het donker in op eerste Antwerp Night Marathon: “Begin van een lange stadstraditie”
  Antwerpen

  Met 9.000 het donker in op eerste Antwerp Night Marathon: “Begin van een lange stadstradi­tie”

  De eerste Antwerp Night Marathon was meteen de grootste marathon ooit in België. In totaal schreven meer dan 9.000 lopers zich in, van wie 3.500 voor de volwaardige marathon. Het Laatste Nieuws supporterde mee aan de start en zag een zenuwachtige burgemeester Bart De Wever vertrekken: “Ik weet niet of ik fan ben van in het donker te lopen, maar het parcours door de oude stad is zeker de moeite.”