De cannabisplantage is ontdekt op de tweede verdieping van de woning. Het is onduidelijk of de plantage ook effectief de oorzaak is van de brand.
Volledig scherm
De cannabisplantage is ontdekt op de tweede verdieping van de woning. Het is onduidelijk of de plantage ook effectief de oorzaak is van de brand. © Marc De Roeck

Cannabisplantage ontdekt na uitslaande brand in woning

HobokenDe Antwerpse politie en brandweer hebben vanochtend een cannabisplantage ontdekt, toen ze moesten ingrijpen bij een woningbrand. Het ging om een brand met veel rookontwikkeling. Momenteel zijn er nog geen verdachten opgepakt. Een buurvrouw moest naar het ziekenhuis, omdat ze te veel rook binnenkreeg. 

 1. The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alternatief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”
  Brasschaat/Vlaanderen

  The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alterna­tief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”

  De organisatoren van The Big Bounce, een muziekfestival in combinatie met (enorme) springkastelen, trekken dit voorjaar met hun concept naar Vlaamse scholen. Na twee succesvolle edities op het domein De Ster in Sint-Niklaas willen de broers Jan en Guy Pluym niet nog eens jaar zonder The Big Bounce. “Scholen mogen buiten de muren niets organiseren dus wij hopen hiermee een perfect alternatief aan te bieden”, klinkt het bij de broers.
 1. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"

 2. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel