Volledig scherm
© PZ Antwerpen

Actie tegen overlast op Majoor Maelfaitplein: drie personen met drugs gepakt

1 reactie

 • Fons Mulder

  1 jaar geleden
  Eindelijk, gebeurd veel te weinig
 1. Umicore krijgt allicht extra milieuvoorwaarden opgelegd voor site in Hoboken
  Hoboken

  Umicore krijgt allicht extra milieuvoor­waar­den opgelegd voor site in Hoboken

  Op advies van verschillende Vlaamse instanties heeft het Antwerpse provinciebestuur een procedure opgestart om de bijzondere milieuvoorwaarden voor de milieuvergunning van Umicore in Hoboken aan te passen. Allicht zal er een verstrenging worden doorgevoerd nadat vorig jaar de lood-in-bloedwaarden bij kinderen uit omliggende wijken tijdelijk fors waren gestegen. De precieze bijsturingen worden echter pas na een openbaar onderzoek en advies van provinciale omgevingsvergunningscommissie geconcretiseerd.
 2. Studenten worden 24 uur opgesloten op hogeschool om virtuele rondleiding te geven: “Dit schooljaar zelfs in totaal nog niet zo lang op de campus geweest”
  ANTWERPEN

  Studenten worden 24 uur opgesloten op hogeschool om virtuele rondlei­ding te geven: “Dit schooljaar zelfs in totaal nog niet zo lang op de campus geweest”

  Vierentwintig uur. Zo lang worden vier duo’s studenten van de Karel de Grote Hogeschool (KdG) dit weekend opgesloten. Ze gaan verschillende uitdagingen aan en worden al die tijd gevolgd met een camera die studiekiezers live kunnen volgen thuis. Zo kunnen zesdejaars toch nog een boeiende rondleiding krijgen op de campus. “Ongeziene en avontuurlijke inkijk in onze gebouwen.”
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen