Politiezone Antwerpen
Volledig scherm
© Politiezone Antwerpen

19-jarige dealer blijkt ook twee illegale boksbeugels te bezitten

Hoboken/MerksemHet wijkondersteuningsteam (WOT) van de regio Noord heeft afgelopen donderdag, tijdens een lokale actie tegen overlast, een 19-jarige dealer gearresteerd. De jongen verkocht cocaïne aan een klant die met zijn auto voorbijgereden kwam. Ook bleek de dealer in het bezit van illegale boksbeugels.

 1. Zeven drones in beslag genomen op Tomorrowland vorig jaar, eigenaars krijgen boetes van 8.000 euro: “Administratie van boetes nu pas afgerond”
  Boom

  Zeven drones in beslag genomen op Tomorrow­land vorig jaar, eigenaars krijgen boetes van 8.000 euro: “Admini­stra­tie van boetes nu pas afgerond”

  Tijdens de drie feestweekends van Tomorrowland in juli 2022 heeft PZ Rupel in totaal zeven drones in beslag genomen. De eigenaars kregen telkens ook een boete van 8.000 euro opgelegd. Boven het festivalterrein was in de periode van het festival een ‘no-flyzone’ ingesteld, ook voor de bemande luchtvaart. Het bericht van de sanctioneringen komt er nu aangezien de behandeling van de pv’s pas sinds kort volledig afgehandeld is.
 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 2. “Dubai moet beloftes nakomen”, zegt minister Verlinden bij start offensief tegen drugsmaffia
  PREMIUM
  Antwerpen

  “Dubai moet beloftes nakomen”, zegt minister Verlinden bij start offensief tegen drugsmaf­fia

  “Een Europese vuist moet in Dubai op tafel slaan.” Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden leidde dinsdagmiddag Europees commissaris Ylva Johansson en tientallen Europese journalisten rond in de Antwerpse haven. Het was de start van een offensief tegen de drugsmaffia waarbij minister Verlinden volgende maanden samenzit met (privé-)partners in binnen- en buitenland. Ze gaat ook zelf op bezoek in ‘donorlanden’ Ecuador en Colombia.
 3. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.