Politiezone Antwerpen
Volledig scherm
© Politiezone Antwerpen

19-jarige dealer blijkt ook twee illegale boksbeugels te bezitten

Hoboken/MerksemHet wijkondersteuningsteam (WOT) van de regio Noord heeft afgelopen donderdag, tijdens een lokale actie tegen overlast, een 19-jarige dealer gearresteerd. De jongen verkocht cocaïne aan een klant die met zijn auto voorbijgereden kwam. Ook bleek de dealer in het bezit van illegale boksbeugels.

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Beerschot-coach Javier Torrente moet zondag geschorst toekijken in zespuntenmatch: “Alle vertrouwen in mijn assistenten”
  Voetbal 1A

  Beer­schot-coach Javier Torrente moet zondag geschorst toekijken in zespunten­match: “Alle vertrouwen in mijn assisten­ten”

  Hekkensluiter Beerschot zal het zondag in de zespuntenmatch op Zulte Waregem zonder trainer Javier Torrente moeten doen. De 52-jarige Argentijn werd vorig weekend naar de tribune gestuurd en moet de wedstrijdcoaching nu over laten aan zijn assistenten. “Ik heb er het volste vertrouwen in dat zij het prima zullen doen”, zegt de geschorste T1.
 3. Kasteel Cleydael maakt zich op voor familiespektakel ‘Kerstmagie’: “Wie helpt zingende elfjes hun stem terug te vinden?”
  Aartselaar

  Kasteel Cleydael maakt zich op voor fami­liespek­ta­kel ‘Kerstmagie’: “Wie helpt zingende elfjes hun stem terug te vinden?”

  Het kasteel Cleydael is vanaf zaterdag 4 tot en met zondag 26 december het decor voor het familiespektakel ‘Kerstmagie’. Een dertigtal vrijwillige decorbouwers waren er de voorbije weken al in de weer om het kasteel om te toveren tot een betoverend kerstpaleis. Bezoekers van ‘Kerstmagie’ mogen een spannende audiovisuele ontdekkingstocht verwachten doorheen elf sfeervolle en feeëriek verlichte kamers.