Vlaams minister van Economie Philippe Muyters heeft voor de premie op kruissnelheid 20,5 miljoen euro beschikbaar.
Volledig scherm
Vlaams minister van Economie Philippe Muyters heeft voor de premie op kruissnelheid 20,5 miljoen euro beschikbaar. © Photo News

Werkzoekenden die eigen zaak starten, krijgen premie

Het Vlaams Parlement heeft het licht op groen gezet voor de premie voor werkzoekenden die een eigen zaak starten. Werkzoekenden hebben soms wel interesse om zelfstandige te worden, maar wagen de sprong niet door de inkomensonzekerheid. Vlaams minister van Economie Philippe Muyters heeft voor de premie op kruissnelheid 20,5 miljoen euro beschikbaar.

11 reacties

 • lodewijk maesen

  3 jaar geleden
  ian...tis fout van uw linkse vriendjes dat er nu geen geld meer is slimmerikske ....maar ja schiet maar op nva en op superrijken die mensen aan t werk houden..."kalfo" is er niks tegen haha
 • Ronny Ooijen

  3 jaar geleden
  Ideaal......als je vragende partij bent om in de zak te worden gezet.
 • Francinne Declerque

  3 jaar geleden
  Een eigen zaak starten is zelfmoord in dit land, zeker nu. Een zaak in leven houden wil zeggen belastingen ontduiken en dus dure boekhouder etc dan toch maar ene uitkering aub en in de sofa liggen zuipen.
 • Ronny Brodeoux

  3 jaar geleden
  Pas op !!! ze zullen het achteraf dubbel en dik uit uw zakken halen.
 • Marie Vandam

  3 jaar geleden
  Da zijn peanuts wat hij geeft wel straf dat ge als niet Belg hier veel,meer kunt en moogt,Nederlandse taal moet ni..bedrijfsbeheer ook niet kok ach dat kan iedereen...geloof niet wat men u geeft het kan u zuur opbreken
 1. “Veel vrouwen durven niet op tafel kloppen. Van die bescheidenheid ben ik af.” Dit leerde ondernemer Carla Van Corenland van haar fouten.

  “Veel vrouwen durven niet op tafel kloppen. Van die bescheiden­heid ben ik af.” Dit leerde ondernemer Carla Van Corenland van haar fouten.

  Iedereen loopt wel eens met zijn kop tegen de muur. Goede ondernemers krabbelen dan weer recht en leren van hun fouten. ‘Failing Forward’, heet dat. Carla Van Corenland (42) zette met haar bedrijf Fisc@dvies radicaal in op digitale fiscaliteit. Het werd een heftige rit, met veel putten en bulten. Maar het zijn net de tegenslagen die haar klaarstoomden voor de toekomst, vindt ze zelf.
 1. Vliegtuig verliest wiel tijdens landing
  Play

  Vliegtuig verliest wiel tijdens landing

 2. Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"
  Play

  Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"