Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Carla Van Corenland
Volledig scherm
© Carla Van Corenland

“Veel vrouwen durven niet op tafel kloppen. Van die bescheidenheid ben ik af.” Dit leerde ondernemer Carla Van Corenland van haar fouten.

Iedereen loopt wel eens met zijn kop tegen de muur. Goede ondernemers krabbelen dan weer recht en leren van hun fouten. ‘Failing Forward’, heet dat. Carla Van Corenland (42) zette met haar bedrijf Fisc@dvies radicaal in op digitale fiscaliteit. Het werd een heftige rit, met veel putten en bulten. Maar het zijn net de tegenslagen die haar klaarstoomden voor de toekomst, vindt ze zelf.

2 reacties

 • Catherine Mistiaen

  3 jaar geleden
  Het papierloze kantoor, een droom uit de vorige eeuw, is een illusie gebleken en een doorn in het oog. Het is veel praktischer om meerdere A4'tjes samen naast mekaar te leggen op een tafel, om te vergelijken. Een papieren kaart (stratenplan, wegenplan) breed uitgevouwd op een tafel, is veel praktischer dan tien PC-schermen samen. Om nog te zwijgen van al dat tijdrovend getokkel op voorhand ...
 • Bix Froefel

  4 jaar geleden
  Liever niet ondernemen dan... want vele bedrijven laten schuldenputten achter wat leidt tot nog meer faillisementen. Zeer gevaarlijke boodschap. De overheid moet de kleine man zeker ontraden van te ondernemen want het duurt jaren eer je iets overhoudt. En de vraag naar wat ik soms in de winkels zie liggen kan toch niet hoog zijn?
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.