Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

SOS centen: waar vind ik geld om mijn eigen zaak te starten?

Stel, je hebt een droombeeld van je toekomstige zaak voor ogen en hebt enkel nog dat financiële duwtje in de rug nodig: hoe pak je dat aan? Valérie Cambier, financieel adviseur bij UNIZO, legt uit via welke wegen je aan die teerbeminde som geld kan geraken.

0 reacties

  1. “We willen niet alleen taarten bakken, maar ook mensen met elkaar verbinden” 
Van Laura ‘Madam Bakster’ Verhulst moeten we milder worden voor elkaars fouten

    “We willen niet alleen taarten bakken, maar ook mensen met elkaar verbinden” Van Laura ‘Madam Bakster’ Verhulst moeten we milder worden voor elkaars fouten

    Gluten- en lactosevrije veganistische taarten zonder suiker, bloem, boter of eieren, waar je zonder schuldgevoelens van kunt genieten: dat is het concept achter de Gentse online bakkerij en koffieshop Madam Bakster. Laura Verhulst was nog een student toen ze haar bedrijf in 2015 opstartte. Vandaag stuurt ze samen met haar vriend Kobe een zeskoppig team aan. Ze heeft net haar tweede bakboek uit. Een babbel over drie leerzame jaren en de zin van fouten maken.