Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Ritchie
Volledig scherm
© Ritchie

Ondernemer Jan Verlinden zet Belgische limonade opnieuw op de kaart met retrodrankje Ritchie

5 reacties

 • Frank De Craeye

  1 jaar geleden
  Super lekker !!!
 • ingrid mertens

  3 jaar geleden
  Super lekker en tenminste in glazen flesjes! Milieubewust!
 • Anoniem

  3 jaar geleden
  goed vlaams spul dus allemaal kopen inplaats van die buitelandse rommel zoals coca-cola en dergelijke koop van belgische bodem en denk eigen volk eerst,proficiat voor het lef dat u toon een groote mijnheer
 • Maria Scheuts

  3 jaar geleden
  Heerlijke limonade van eigen bodem. Steune de kleine lokale economie.
 • Paul Verbeeck

  3 jaar geleden
  Lekkere limonade, aan te raden. En regelmatig terug te vinden op retro festivals.
 1. “We willen niet alleen taarten bakken, maar ook mensen met elkaar verbinden” 
Van Laura ‘Madam Bakster’ Verhulst moeten we milder worden voor elkaars fouten

  “We willen niet alleen taarten bakken, maar ook mensen met elkaar verbinden” Van Laura ‘Madam Bakster’ Verhulst moeten we milder worden voor elkaars fouten

  Gluten- en lactosevrije veganistische taarten zonder suiker, bloem, boter of eieren, waar je zonder schuldgevoelens van kunt genieten: dat is het concept achter de Gentse online bakkerij en koffieshop Madam Bakster. Laura Verhulst was nog een student toen ze haar bedrijf in 2015 opstartte. Vandaag stuurt ze samen met haar vriend Kobe een zeskoppig team aan. Ze heeft net haar tweede bakboek uit. Een babbel over drie leerzame jaren en de zin van fouten maken.
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.