Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Morrec
Volledig scherm
© Morrec

Jeugdvrienden Jonas en Sylvester maken met Unit 14 unieke tafels op maat

1 reactie

 • Francinne Declerque

  4 jaar geleden
  Geeuw, weer een feel good verhaal over roofondernemers. Een ondernemer is niet de held in de maatschappij maar de nieuwe werkloze.
 1. Isabelle Moussiaux moest de boeken neerleggen, maar ze zette wel eerst een gezonde kinderthee op de wereld

  Isabelle Moussiaux moest de boeken neerleggen, maar ze zette wel eerst een gezonde kinderthee op de wereld

  Isabelle Moussiaux gaf haar vaste job in de muziekindustrie op voor haar ondernemersdroom: een gezond en lekker alternatief voor frisdrank ontwikkelen. Het resultaat is MiniMarieTea: biologische kruidenthee voor de hele familie, in vier smaken en kleuren en zonder suiker en andere toevoegingen. Het merk doet het goed en blijft waarschijnlijk ook bestaan, maar haar bedrijf Happy Bags moest in maart wel de boeken neerleggen. Verslag van een avontuur dat vier jaren duurde.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.