Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Kristof Vrancken - Beelduitbraak
Volledig scherm
© Kristof Vrancken - Beelduitbraak

“Bijna failliet en op de rand van een depressie, maar fier dat we het gehaald hebben”
Vallen en opstaan hoort bij ondernemen, vindt top-kok Gert De Mangeleer

Met driesterrenrestaurant Hertog Jan Chef-kok schreven Gert De Mangeleer en sommelier Joachim Boudens samen gastronomische geschiedenis. Ze overwonnen een financiële crisis, zetten vervolgens tot ieders verbazing Hertog Jan stop en sloegen in maart een radicaal nieuwe richting in met het conceptrestaurant L.E.S.S. Een verhaal van vallen en opstaan. Maar dat hoort nu eenmaal bij het ondernemen, zegt Gert.

4 reacties

  • bulens koen

    2 jaar geleden
    Een topteam van jong talent
  • jan moskala

    2 jaar geleden
    Verstandige mensen. In het leven is er meer dan geld verdienen en lekker eten.
  • GUNTER DE PAUW

    2 jaar geleden
    Zodus... op een goeie 6 jaar een schuld van 4,2 miljoen euro afgebouwd ... inderdaad respect dan! Maar zou het toch nog wel eens willen zien gebeuren
  • Lilianne Van Neylen

    2 jaar geleden
    Respect!

Geld