Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

10 obstakels op weg naar succesvol ondernemerschap

De stap naar een bestaan als zelfstandige zullen de meeste starters niet licht zetten. Hoe boeiend het opstarten en uitbouwen van een bedrijf ook is, het traject ligt vol hinderpalen. Maar nu het goede nieuws: je kan ze overwinnen. Tien remedies voor wie nog aarzelt om zijn ondernemersdroom waar te maken.

1 reactie

  • Jean Emare

    2 jaar geleden
    De banken zijn echte geldwolven of willen gewoon niet. Zelfs al is je cashflow na jaar 2 en daarna positief. Zelfs dan nog zitten ze te vitten op het negatieve eerste cashflowjaar. Of denken jullie dat men eerst niet moet investeren ed om daarna pas uit het rood te gaan. KBC, ING, AXA, BELFIUS.. ze mogen het mij komen uitleggen. Maar dan wordt het stil.
  1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!

Geld