Superman brengt neefje in de problemen

HLN HollywoodSuperman Henry Cavill heeft zijn klein neefje in de problemen gebracht op school. Die laatste ging dolenthousiast in een Superman-pak naar school toen hij hoorde dat zijn neef de nieuwe Superman zou spelen. Maar daar waren de leerkrachten niet meteen mee opgezet...

 1. VIDEO. “Best angstaanjagend”: Matthias Schoenaerts werkt met woeste paarden in ‘The Mustang’
  Play
  video

  VIDEO. “Best angstaanja­gend”: Matthias Schoe­naerts werkt met woeste paarden in ‘The Mustang’

  Als we de Amerikaanse pers mogen geloven, mag Matthias Schoenaerts al dromen van de Oscars volgend jaar. Zo goed vinden ze hem in de film The Mustang, die daar vanavond in première gaat. Schoenaerts speelt een gevangene die - als voorbereiding op zijn terugkeer in de maatschappij - een wild paard moet temmen. De film van de grond krijgen was niet vanzelfsprekend, vertelt Schoenaerts aan onze Hollywoodreporter Kristien Gijbels. En werken met woeste paarden ook niet.
 2. Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 3. Cate Blanchett: “Het is niet vijf vóór, maar vijf over twaalf”
  PREMIUM
  Celebrities

  Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 3. Cate Blanchett: “Het is niet vijf vóór, maar vijf over twaalf”

  Hollywood beleeft bijzonder bange dagen. Zowat alle opnames liggen lam en filmreleases worden uitgesteld. Nooit eerder was het zó stil in de Entertainment Capital of the World. Waar, hoe en met wie brengen de Hollywoodsterren hun lockdown door? Dat kom je in deze nieuwe reeks te weten. Vandaag spreekt onze Hollywoodredactrice Kristien Gijbels met actrice Cate Blanchett, die al meer dan 25 jaar meedraait in Hollywood en voor eeuwig in het geheugen gegrift staat als Galadriel uit ‘Lord Of The Rings’. Blanchett maakt zich best wel zorgen, zeker over haar 80-jarige moeder. “De kinderen begrijpen niet waarom niemand bij oma mag.”
 1. Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"
  Play
  Huis Gemaakt

  Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"

 2. Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend complimentje
  Play
  Popquiz

  Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend compliment­je