Volledig scherm
© HFPA

Miles Teller: "Uit raam geslingerd bij auto-ongeluk"

HLN HOLLYWOODMiles Teller (28) werd begin deze maand nog door een journaliste van het Amerikaanse blad Esquire bestempeld als een klootzak, maar de 'Fantastic Four'-acteur laat tijdens ons interview zien dat hij ook gewoon normaal kan zijn. Een openhartige Teller vertelt hoe een ernstig ongeluk hem bijna het leven kostte.

 1. Leonardo DiCaprio voor het eerst samen met Brad Pitt te zien: “Het voelde zo goed aan, nog nooit meegemaakt"
  Film

  Leonardo DiCaprio voor het eerst samen met Brad Pitt te zien: “Het voelde zo goed aan, nog nooit meegemaakt"

  We hebben er vier jaar op moeten wachten, maar de grootste ster van zijn generatie is eindelijk opnieuw op het witte doek te zien. Naar aanleiding van de Quentin Tarantino-kaskraker 'Once Upon a Time... in Hollywood' hadden we een exclusieve ontmoeting met Leonardo DiCaprio (44). "Acteren blijft mijn prioriteit. Trouwen en kindjes komen wel wanneer de tijd daar rijp voor is."
 2. Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 1. Hugh Jackman: “Ik praat nu plots met mensen die ik al 10 jaar niet zag”
  PREMIUM
  Celebrities

  Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 1. Hugh Jackman: “Ik praat nu plots met mensen die ik al 10 jaar niet zag”

  Hollywood beleeft bijzonder bange dagen. Zowat alle opnames liggen lam en filmreleases worden uitgesteld. Nooit eerder was het zó stil in de Entertainment Capital of the World. Waar, hoe en met wie brengen de Hollywoodsterren hun lockdown door? Dat kom je in deze nieuwe reeks te weten. Vandaag spreekt onze Hollywoodredactrice Kristien Gijbels met ‘The Greatest Showman’ Hugh Jackman. De Australische acteur, die wereldberoemd werd door zijn rol als X-Men Wolverine, brengt zijn dagen door in zijn appartement in New York: “De eerste keer in drie weken dat ik fatsoenlijke kleren draag.”
 1. Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv
  Play
  Groeten Uit

  Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv

 2. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'